Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

01.08.2019

Reetta-Sofia Tulkki ja Erica Covile Catziin 

Lena Reshetkon toissaviikkoinen kohusiirto Catzistä Peli-Karhuihin ei jäänyt ainoaksi joukkueiden väliseksi pelaajaliikenteeksi, sillä Catz hankki riveihinsä PeKan lupaavan laiturin Reetta-Sofia Tulkin. Tampereen Pyrinnöstä viime kaudeksi PeKaan siirtynyt Tulkki (s. 2000) palkittiin vuonna 2017 A-tyttöjen parhaana pelaajana, minkä lisäksi hän oli vahvasti mukana myös Pyrinnön 1. divarijoukkueessa. Catzin valmentaja Mika Haakana uskoo tuoreen hankinnan tarjoavan runsaasti ilonaiheita kissojen kannattajille: 

- Reetta-Sofia on hyvä korintekijä, joka omaa ison potentiaalin. Divarissa ja A-tyttöjen SM-sarjassa on syntynyt kovia tehoja. Uskon, että Reetalla on nyt hyvä sauma lyödä läpi myös pääsarjatasolla. 

Tulkilla on maaottelukokemusta nuorten maajoukkueista aina U16:sta lähtien.

Kuva Ville Vuorinen

Hän pelasi viime sunnuntaina neljännen ottelunsa 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Turkkia vastaan käyty ottelu päättyi Suomen voittoon lukemin 74-70 (27-29) ja Tulkki nousi siinä ratkaisijan rooliin heittämällä ottelun viimeisillä hetkillä lyhyessä ajassa seitsemän pistettä. Hänen pistesaldonsa oli yhteensä yhdeksän ja peliaikaa hän kellotti hieman yli 11
minuuttia. Tulkin lisäksi Catz on vahvistanut joukkuettaan amerikkalaisella Erica Covilella. Temple Universitystä maailmalle lähteneen Covilen (s. 1993) tie on käynyt Romanian, Espanjan, Australian ja Belgian kautta Suomeen, jossa hän pelaa nyt ensimmäistä kertaa. Pitkänä pelaajana Covile on monikäyttöinen niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. 

- Erica on erittäin hyvä levypallopelaaja, Haakana selventää. Hän on myös erittäin atleettinen ja hyvin liikkuva sisäpelaaja, joka pystyy viimeistelemään monin tavoin. 

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy