Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

19.07.2019

Kissalaumasta karhuihin 

Torstai toi suomalaista koripallomaailmaa vavahduttaneen uutisen, kun Kotkan Peli-Karhut uutisoivat tehneensä pelaajasopimuksen Catz-ikonina tunnetun Elena Reshetkon kanssa.

 Venäläisessä korismaailmassa 9-vuotiaana pelaamisen aloittanut Lena Reshetko on käynyt lapsena kovan koulun, joka on kasvattanut hänestä suomalaisen huippupelaajan.

Catz-cornerissa 2017 Lena kertoi uskovansa, että kilpailun kovuudesta ja valmennuksen vaativuudesta on ollut hänelle hyötyä myöhemmällä uralla. Monet vaativatkin asiat ovat tuntuneet melko helpoilta sen jälkeen, kun vaatimustaso on alusta asti niin korkea.

-Ehkä kokemukseni Pietarissa ja Venäjän juniorimaajoukkueissa ovat tehneet minusta pelaajan, joka tahtoo voittaa enemmän kuin mitään muuta. 

Lenalla on kissapaidassa kaikkiaan 19 kautta. Näistä 14 on kulunut Naisten Korisliigassa, jossa hän on ollut voittamassa kaikkia Catzin saavuttamia mitaleita eli kuutta kultaa, kuutta hopeaa ja yhtä pronssia sekä kahta cup-mestaruutta. Reshetko on valittu kahdesti vuoden ulkomaalaisvahvistukseksi (2011-2012, 2015-2016) ja kahdesti myös finaalien tärkeimmäksi pelaajaksi (2009-2010, 2012-2013).

Lenan kasvattajaseura on Catz, vaikka hän sai Suomen kansalaisuuden vasta viime kesänä. Seuran vaihtaminen kuuluu ammattiurheilijoiden elämään. Vaikka Lena lähtee nyt Catzista, hän pysyy varmasti lappeenrantalaisen koripalloväen sydämissä. Lenan omien sanojen mukaan moni on nyt varmaan shokissa. 

Catz kiittää Sinua Lena siitä työstä mitä olet Catzin eteen tehnyt ja toivotamme onnea uudessa joukkueessa. Toivottavasti näemme Sinut ja numero 13 vielä kissapaidassa ennen loisteliaan urasi päättymistä, sillä numero 13 on vain Sinua varten.

Lue lisää Lenasta http://www.catz.fi/edustus/corner#helmikuu%202017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy