Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

15.07.2019

Roosa Kososelle jatkosopimus Catziin

Viime viikolla päävalmentaja Mika Haakanan jatkosopimuksesta tiedottanut Catz on kiinnittänyt tulevan kauden ryhmäänsä ensimmäisen pelaajan, kun seuran junioripolun läpikäynyt Roosa Kosonen (s. 2000) on laittanut puumerkkinsä ensi kauden mittaiseen sopimukseen. Juniorimaajoukkueissa vahvasti esiintyneelle Roosalle tuleva kausi on neljäs kissapaidassa. Taskussaan hänellä on kaksi Naisten Korisliigan hopeamitalia ja yksi pronssi.

Kosonen nousi edustusjoukkueeseen jo kaudella 2016-2017, mutta todellisen läpimurtonsa hän teki seuraavana vuonna noustuaan paikkaamaan äitiyslomalle jäänyttä Lena Reshetkoa. Eikä Kosonen ole kerran avausviisikon paikan otettuaan luovuttanut sitä pois ja hänestä onkin kasvanut nopeasti paitsi valmentajan luottopelaaja, myös kannattajien suosikki.

Kosonen pelasi viime kaudella kaikkiaan 38 ottelua ja kellotti niissä keskimäärin 32:17 minuuttia per peli. Pisteitä hän teki 8.2 keskiarvolla, raapi 5.5. levypalloa ja antoi 1.2 syöttöä. Loistavien puolustustaitojensa lisäksi Kososen monipuoliseen hyökkäysrepertuaariin kuuluvat yhtä lailla korille ajot kuin tarkasti ajoitetut kolmosetkin.

Kuva Topi Lainio

- Olen tietysti iloinen saadessani jatkaa Catzin paidassa ja Haksan valmennuksessa. Odotan innolla alkavaa kautta, Kosonen kommentoi sopimustaan.

Catz-tiedotus
15.7.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy