Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

05.01.2019

Catzin nuorisokaartiin kuuluva, mutta jo kolmatta kautta edustusjoukkueessa pelaava Johanna Kalin siirtyy lainalle BC Nokian I divisioonajoukkueeseen. Nokialaisryhmän takakentällä on tällä hetkellä vajausta, joten vähäiselle peliajalle oman loukkaantumisensa jälkeen jääneelle Johannalle on luvassa runsaasti hyviä pelejä ja vastuuta. Johanna pelaa Nokialla rinnakkaislisenssin turvin.

- Meillä on hieman ongelmallinen tilanne takapelaajien suhteen ja Johanna on siihen oikein hyvä ratkaisu, Nokian valmentaja Aleksi Suominen kertoo. Haluamme antaa hänelle mahdollisuuden saada pelituntumaa loukkaantumisen jälkeen eli minuutteja ja vastuuta kannettavaksi. Siten hän on mahdollisimman hyvässä kunnossa kun kevät koittaa. Olemme puhuneet kuukauden mittaisesta laina-ajasta, mutta rinnakkaislisenssin avulla voimme katsoa pelaamisen tilannetta ja tarvetta viikoittain ja sopia Catzin kanssa, kuinka häntä käytämme.

BC Nokia on tällä haavaa sarjassa kolmannella sijalla neljä pistettä Tapiolan Honkaa perässä. Johanna pelaa avausottelunsa uuden joukkueen paidassa jo sunnuntaina, kun BC Nokia kohtaa kotihallissaan Tampereen Pyrinnön.

Catz-tiedotus

5.1.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy