Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

29.11.2018

Catz kerää joululahjoja 9. joulukuuta ottelun yhteydessä.

Koripalloilevat sisarukset Dionne ja Michael Pounds haastoivat viisi vuotta sitten koripallon naisten ja miesten pääsarjaseurat auttamaan vähävaraisia lapsiperheitä ja Catz haluaa jatkaa avustustoimintaa myös tänä vuonna antamalla mahdollisuuden keräystoimintaan.

”Ympäri Suomea on perheitä, joilla on taloudellisesti hyvin tiukkaa. Joulu on aikaa, jolloin tämä konkretisoituu ja me kaikki varmasti haluaisimme olla avuksi”, totesi tuolloin Catzissa pelannut Dionne Pounds ensimmäisessä haasteessa vuonna 2013.

Catzin kotiyleisö on alusta alkaen vastannut haasteeseen antamalla lahjoja Catzin keräykseen lappeenrantalaisten vähävaraisten perheiden auttamiseksi. Tänä vuonna lahjat toimitetaan saajilleen Lauritsalan seurakunnan diakoniatyön kautta. "Avun tarpeessa on myös vanhempia lapsia, joille suihkusaippua tai muu arjessa auttava pikkupaketti on tervetullut", kertoi Lauritsalan diakonissa Tuija Tiainen.

Joululahjoja otetaan vastaan sunnuntaina 9. joulukuuta pelattavassa ottelussa Catz – ViVe. Ottelu alkaa klo 17.

Toivomme, että otteluun tuotaisiin valmiiksi paketoitu lahja, jossa erillisellä lapulla kerrotaan, onko lahja pojalle vai tytölle ja mitä paketti sisältää. Näin lahja löytää parhaiten oikealle vastaanottajalle.

 

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy