Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

16.07.2018

Lappeenrannan Catz sai viime viikon loppulla mieluisia uutisia, kun joukkueessa kahdella kaudella pelannut Valencia McFarland (s. 1991) teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen joukkueen kanssa. Äärettömän nopeana kuljettajana ja taitavana syöttelijänä tunnettu McFarland on pelannut kissapaidassa yhteensä 57 ottelua, joissa hän pussittanut keskimäärin 12.5 pistettä, antanut 4.9 syöttöä ja ottanut 5.7 levypalloa. Palkintokaappiinsa hän on saanut pronssia (2016-2017) ja hopeaa (2017-2018), sekä hopeaa myös toissakauden Latvia-Estonia Liigasta.

Catzin valmentajana jatkava Mika Haakana oli tyytyväinen saadessaan viime kauden tehokaksikon McFarland – Aleighsa Welch ensi kaudeksikin kissapaitaan.

- On todella upeaa saada jatkaa yhteistyötä Valencian kanssa. Hän on loistava pelaaja ja kovan luokan ammattilainen. On hienoa, että Lisa ja Valencia päättivät jatkaa Catzissa, vaikka esim. Lisa sai kovempia tarjouksia varsin isoista liigoista. Tästä kuuluu iso kiitos meidän taustalla toimiville ihmisille. Pelaajista pidetään todella hyvää huolta ja se näkyi mm. näissä sopimusneuvotteluissa.

Naisten Korisliiga alkaa lokakuun alussa, jolloin Catz kohtaa vieraskentällä viime kauden mestarin Peli-Karhut.

Catz-tiedotus
16.7.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy