Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

04.06.2018

Lappeenrannan kaupunki etsii PR-lähettiläitä. Olethan positiivisesti erottuva, päihteetön, 17–22-vuotias nuori ja haluat välittää tietoa Lappeenrannasta esimerkiksi harrastuksesi yhteydessä, näkyä kaupungin markkinoinnissa sekä tuottaa materiaalia (mm. videoita) kaupungin sosiaalisen median kanaville. Pääset edustamaan kotikaupunkiasi pääasiassa paikallisissa ja valtakunnallisissa tapahtumissa, mutta tilaisuuksia kansainvälisiinkin edustustehtäviin on aika ajoin tarjolla. PR-lähettiläät ovat edustaneet kaupunkia esimerkiksi kansainvälisille opiskelijoille järjestetyssä Jet Lag Off − Lappeenranta On -tapahtumassa ja edellisen kauden lähettiläillä oli mahdollisuus osallistua matkamessuille Saksassa.

Kaupunki solmii PR-lähettilässopimuksen jokaisen valitun PR-lähettilään kanssa, ja kullekin lähettiläälle maksetaan 1000 euron vuosittainen stipendi. Sopimukseen sisältyy muun muassa, että PR-lähettilään kuvia käytetään Lappeenrannan viestinnässä ja hänellä on edustustehtäviä noin seitsemässä ennalta sovitussa tapahtumassa vuosittain. Hakijan tulee olla kirjoilla Lappeenrannassa. Kaupungin työryhmä valitsee hakijoiden joukosta viisi nuorta PR-lähettiläiksi.

Lisätietoja:
Hakuohjeet Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi
Markkinointi-, matkailu- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman
puh. 040 849 9161
etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy