Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

24.04.2018

Vaikka finaalisarja onkin vielä kesken, on aika äänestää kauden 2017-2018 kissapelaajaa. Tässä kisassa ei ole oikeaa tai väärää vastausta, joten äänestätpä sydämellä tai tilastojen pohjalta, hetken mielijohteesta tai pitkään harkiten, kerro mielipiteesi meille.

Kausi on ollut pitkä ja vivahteikas. Tässä muutamia tärppejä kauden ajalta muistin virkistämiseksi.

- Roosa Kosonen on pelannut vahvan kauden sekä A-tytöissä että edustuksessa. Hänet valittiin Etelä-Karjalan urheilutoimittajien toimesta vuoden nuoreksi urheilijaksi. 18-vuotiaiden maajoukkueen vakiokasvo heitti ennätyspisteensä 28 Huimaa vastaan samana päivänä, kun oli aamupelissä tehnyt A-tytöille 32 pistettä.
- Aleighsa Welch valittiin Naisten Korisliigan kuukauden pelaajaksi sekä tammikuussa että maaliskuussa. Lena Reshetkon äitiysloman jälkeen kapteenin nauhaa kantanut Lisa teki harvinaisen tripla-tuplan Huimaa vastaan helmikuussa (14/16/13). Tupla-tuplia hän teki runkosarjassa kaikkiaan 14 kappaletta, playoffeissa niitä on tullut toistaiseksi seitsemän.
- Veera Pirttinen on kasvanut puolustuksen kivijalaksi, joka saa ilta toisensa jälkeen tehtäväkseen pysäyttää vastustajan tärkein pelaaja. Maajoukkueeseen kuuluvan Veeran puolustustaidot on saanut mitata yhtä lailla Akilah Sims (PeKa), Henna Salomaa (HyPo) kuin Sydney Coffeykin (ViVe). Puolustamisen ohella Veera viimeistelee niin kaaren takaa kuin korin altakin, vapaaheitoista puhumattakaan.
- Natalie Day näkyy tilastoissa etenkin pisteiden ansiosta, mutta hän on myös erittäin varmaotteinen ja tärkeä puolustaja, joka vartioi, blokkaa ja kerää levypalloja hyvillä prosenteilla. Natalie heitti runkosarjassa keskimäärin 17.4 pistettä per ottelu ja on pystynyt playoffeissa nostamaan luvun vieläkin korkeammalle. Runkosarjassa Natalie teki seitsemästi tupla-tuplan, playoffeissa niitä on tullut kolme.
- Huimasta kesällä tullut Karoliina Rytkönen on hyvin sekä läheltä että kaukaa heittävä, energinen juoksukone, jonka varjostettavana ei ole mukava olla – Karoliina ei nimittäin anna vartioivalleen hetken rauhaa. Suurella sydämellä pelaava Karoliina nousi nopeasti fanien suosikkipelaajien joukkoon.
- Lena Reshetko jäi joulutauolla äitiyslomalle, mutta teki sitä ennen tasaisen tehokasta työtä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin ollen samalla esimerkillinen johtaja joukkueelleen.
- Valencia McFarland on sarjan parhaita pelintekijöitä. Vauhdikkaasti tikkaava, tarkasti syöttävä (5.0/4.4) ja oikea-aikaisesti korille ajava Valencia napsii myös levypalloja hyvin tuloksin (5.6/6.0).

Sekä tietysti paljon muuta. Äänestysaika päättyy perjantaina 27.4. kello 12:00. Lähetä viestisi osoitteeseen kissat@catz.fi tai äänestä Facebookissa äänestysketjussa. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kausikortti kaudelle 2018-2019.

Yhteystietoja/sähköpostiosoitteita ei säilytetä arvontaa pidempään, eikä huumoriääniä huomioida.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy