Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

22.04.2018

Lappeenrannan Catzin edustusjoukkueeseen täksi kaudeksi nostettu Tinna Rantalainen (s. 2000) on valittu Kaakkoisen alueen parhaaksi A-tyttöpelaajaksi. Naisten Korisliigassakin tällä kaudella koreja tehtaillut Tinna teki tuhoisaa jälkeä A-tyttöjen SM-sarjassa ollen sen paras pisteiden tekijä ja levypallopelaaja. Nopeasti ja arkailematta heittävän Tinnan pistekeskiarvo oli 21.5 ja levypallot hän keräsi talteen 11 keskiarvolla.

Onneksi olkoon Tinna, mitkä ovat fiilikset?
Tosi hyvät. On kiva nähdä muidenkin huomanneen työn aikaansaannokset. Tämä palkinto ei tullut todellakaan helpoimman kautta.

Olet päässyt tällä kaudella kokeilemaan myös edustuksessa. Onko kausi mennyt paremmin kuin osasit odottaa?
Todellakin. Olen löytänyt aivan uuden vaihteen tekemiseeni. Hyvän kesäharjoittelun jälkeen on ollut helppo parantaa pelaamista.

Mikä on seuraava tavoitteesi?
Tietysti edustuksen kanssa mestaruuden varmistaminen tiistaina – vaikka olenkin varmasti penkillä, teen parhaani tukeakseni muuta joukkuetta. Minuutit eivät ole olleet tällä kaudella vielä isot, mutta uskon ja toivon että ne siitä tulevaisuudessa kasvavat.

Catz-tiedotus
22.4.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy