Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

08.01.2018

Naisten Korisliigassa lähes voitosta voittoon marssinut Catz on täydentänyt joukkuettaan Vilma Kesäsellä, 29. Naisten maajoukkueen vakiopelaajiin lukeutuva Kesänen tulee kissoihin loppukauden mittaisella sopimuksella joukkueen kapteenin Lena Reshetkon jättäydyttyä syrjään raskauden vuoksi. Visiitti Catzissä ei ole takapelaajana viihtyvälle Kesäselle ensimmäinen, sillä hän vietti seurassa jo kaudet 2007-2012. Joukkueen kapteeninakin toiminut Kesänen voitti Lappeenrannassa viettämiensä vuosien aikana kaksi SM-kultaa, kolme hopeaa sekä koko joukon henkilökohtaisia palkintoja. Hän saapuu Catziin Espanjan Liga Femenina 2:ssa pelaavasta Real Canoesta.

- Olen tosi innoissani ja hyvällä mielellä paluusta Catziin. Joukkue on taas tälläkin kaudella tosi hyvä ja kun vielä seura ja sen ihmiset ovat ennestään tuttuja, ei tarvinnut kauaa miettiä päätöstä. En malta odottaa, että saan taas vetää Catz-paidan päälle, Kesänen kommentoi.

Vilman ensimmäinen peli kissapaidassa on lauantaina 13.1. Forssassa, jossa Catz kohtaa paikallisen Alun.

Catz-tiedotus
8.1.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy