Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

21.12.2017

Joulutauko on aina tervetullut, sillä siten jokainen saa pienen tauon levätä ja kääntää ajatuksensa pois koripallosta. Amerikkalaisvahvistuksemme pääsevät käymään kotona ja me muut voimme ottaa rennosti ja viettää enemmän aikaa kotona perheen ja ystävien parissa.

Kautemme on sujunut tähän mennessä erittäin hyvin ja olemme ansainneet johtopaikkamme. Olemme pelanneet alusta alkaen hyvin joukkueena, jokainen on sopeutunut rooliinsa ja ollut valmis ottamaan vastuuta kentällä. Kaikki ovat parantaneet jatkuvasti peliään ja tämä yhdistettynä epäitsekkääseen joukkuepelaamiseen on johdattanut meidät sarjan kärkeen.

Olen erittäin ylpeä jokaisesta joukkuetoveristani, enkä ainoastaan pelaajista, vaan myös kaikista joukkueen kanssa tekemisissä olevista henkilöistä. Erittäin suuri kiitos kuuluu myös kaikille kannattajillemme, olette parhaita! Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta teille kaikille!

Lena

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy