Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

29.11.2017

Catz kerää joululahjoja vähävaraisten lapsille 9. joulukuuta ottelun yhteydessä.

Koripalloilevat sisarukset Dionne ja Michael Pounds ovat jo viidennen kerran haastaneet koripallon naisten ja miesten pääsarjaseurat auttamaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Ympäri Suomea on perheitä, joilla on taloudellisesti hyvin tiukkaa. Joulu on aikaa, jolloin tämä konkretisoituu ja me kaikki varmasti haluaisimme olla avuksi, totesi Dionne Pounds ensimmäisessä haasteessa vuonna 2013 jolloin Didi kuului Catzin vahvuuteen.

Naisten koripalloseura Catz on alusta alkaen vastannut haasteeseen järjestämällä joululahjakeräyksen lappeenrantalaisten vähävaraisten perheiden auttamiseksi. Tänä vuonna lahjat toimitetaan saajilleen Lauritsalan seurakunnan diakoniatyön kautta. Joululahjoja otetaan vastaan lauantaina 9. joulukuuta pelattavassa ottelussa Catz – EBT. Ottelu alkaa klo 17.

Toivomme, että otteluun tuotaisiin valmiiksi paketoitu lahja jossa erillisellä lapulla kerrottaisiin, onko lahja pojalle vai tytölle ja mitä paketti sisältää. Näin lahja voidaan parhaiten toimittaa oikealle vastaanottajalle.

Ottelutapahtumassa on myös jouluarpajaiset ja myyjäiset. Arpajaisissa palkintoina mm. joulukinkku Kauppahallin Mytyltä, Rikkilän Leivän joulupöydän herkkuja ja lippupaketteja. Juniorien myyjäisistä saa leivonnaisia heti kotiin vietäväksi.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy