Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

26.09.2017

Torstaina kautensa aloittava Catz on kiinnittänyt tekijäryhmäänsä lisää henkilöitä. Edustusjoukkueen urheilutoimenjohtajana aloittaa yli vuosikymmenen mittaisen pelaajauran LrNMKY:n juniori- ja edustusjoukkueissa tehnyt Vili Kaijansinkko. Vili toimii leipätyönään nuorten purjehduksen olympiajoukkueen vastuuvalmentajana, Catzissa hänen toiminta-alueenaan on olla paitsi seuran GM:n Boutros Malin oikea käsi, myös johtaa sekä kehittää edustusjoukkueen urheilupuolen toimintaa.

Uudeksi joukkueenjohtajaksi on nimetty Tuija Rotko os. Harvio. Tuija on viihtynyt Urheilutalolla säännöllisesti jo lähes kahden vuosikymmenen ajan, sillä päätettyään pelaajauransa Catzissa keväällä 2000, hän siirtyi kahden kauden ajaksi LrNMKY:n puheenjohtajaksi. Sen jälkeen Tuija on toiminut säännöllisesti erilaisissa Catzin valmennus- ja taustaorganisaatiotehtävissä. Hän toimii edustuksen lisäksi myös A-tyttöjen joukkueenjohtajana.

Edustuksen fysioterapeuttina jatkaa Sini Huhta. Sini aloitti Catzin valmennustiimissä huoltajana vuonna 2012, mutta toimii nykyisessä pestissään nyt kolmatta kautta. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. pelaajien huoltavat toimenpiteet ennen peliä ja pelin jälkeen, teippaukset, vammojen ennaltaehkäisy, ohjaus ja neuvonta, loukkaantuneen pelaajan ensiapu pelitilanteissa, ensiarvio vammasta ja sen vaatimista jatkotoimenpiteistä sekä loukkaantuneen pelaajan kuntouttavat toimenpiteet. Sini huolehtii myös siitä, että loukkaantumisen takia sivussa olleen pelaajan paluu harjoitusrinkiin ja pelikentälle tapahtuu turvallisesti vamman vaatiman kuntoutusaikataulun mukaisesti.

Catz-tiedotus
26.9.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy