Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

11.09.2017

Catz täydensi edustuksen pelaajarinkiä kahdella pelaajalla, kun A-tytöissä edukseen esiintyneet Tinna Rantalainen ja Mainna Niemi (molemmat s. 2000) saivat kutsun edustusjoukkueeseen. Sentteriä pelaava Tinna ja laiturina viihtyvä Mainna jatkavat silti vielä A-tyttöjen joukkueessa, mutta täysillä koripalloon satsaavat nuoret ovat silti erittäin tyytyväisiä saamastaan mahdollisuudesta harjoitella ja pelata parhaiden ammattilaisten kanssa. He myös tietävät peliajan olevan tiukassa.

- Onhan tämä hyvin erikoinen tilanne ja tuntuu erittäin kivalta, Catzin kaikki juniorijoukkueet läpikäynyt ja yli 10 vuotta koripalloa pelannut Tinna toteaa. Pääsen harjoittelemaan kovassa seurassa ja toivottavasti kehityn pelaajana paremmaksi. Olen varautunut siihen, ettei tällä kaudella ole vielä hirveästi peliaikaa luvassa, mutta saanpahan nähdä millä tasolla mennään. Ja koska A-tytöissäkin riittää pelejä, on ensi kausi varmasti hyvin kiireinen.

- Erittäin hyvät fiilikset. Tässä on erinomainen mahdollisuus nostaa omaa pelaamistaan seuraavalle tasolle, saada uusia vastustajia ja sitä kautta kokeilemaan ja kokemaan kaikkia eri juttuja. Se auttaa varmasti myös A-tyttöjen puolella, vaikka varsinaista peliaikaa ei edustuksessa vielä niin tulisikaan, myöntää seitsemännen koripallokautensa tänä syksynä aloittava Mainna.

Catzilla on Tinnan ja Mainnan sopimusten myötä edustusjoukkueen ringissä 11 pelaajaa. Naisten Korisliigan alkuun on enää muutama viikko, mutta harjoitusottelut pyörähtävät käyntiin jo tulevalla viikolla, kun Kouvottaret saapuu keskiviikkona Urheilutalolle. Siitä enemmän huomisessa ennakkoraportissa.

Catz-tiedotus
11.9.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy