Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

08.09.2017

Naisten Korisliigan alkuun on enää muutama viikko ja joukkueet hiovat kuntoon paitsi pelikuvioitaan, myös viimeisiä sopimuksia uusien pelaajien kanssa. Niin myös Catz, joka kiinnitti eilen edustusjoukkueeseen amerikkalaisen Natalie Dayn (s. 1990). Jos Natalien nimi kuulostaa tutulta, se saattaa johtua siitä, että kyseessä on sama pelaaja, joka pelasi Hyvinkään Pontevan paidassa kauden 2012-2013 (17.6/9.2/1.4/1.7 riistoa). Sen jälkeen Natalien tie on vienyt mm. Puerto Ricoon, Tanskaan ja Kreikkaan, jossa hän pelasi 18.1 pisteen ja 9.2 levypallon keskiarvolla. Viime kauden hän vietti ranskalaisessa Limogesin joukkueessa tehoilla 13.7 pistettä ja 8.2 levypalloa per ottelu.

- Natalie on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan pelipaikat 2-4. Hän on hyvä levypallopelaaja ja omaa kovan uhkan myös kaaren takaa, Mika Haakana summaa uuden pelaajan ominaisuudet.

Catzin valmennusryhmään liitettiin taannoin neljäs nimi, kun joukkuetta jo viime kaudella valmentanut Tommi Koskinen päätti jatkaa myös tämän kauden. Pitkän valmennusuransa aikana hän on toiminut paitsi Catzin päävalmentajana (2006-2010), myös luotsannut useita muita naisten ja miesten SM-sarjajoukkueita ja naisten maajoukkuetta. Catzin lisäksi hän toimii tällä hetkellä myös LrNMKY:n valmennuksen johtajana. Koskisen tehtävänä on pitää huolta kissojen aamuharjoittelusta.

- On hienoa, että meillä on noin kokenut ja menestynyt valmentaja mukana valmennusstaffissa. Uskon, että pystymme kehittämään pelaajien henkilökohtaisia taitoja entistäkin tehokkaammin, Haakana toteaa.

Catz aloittaa harjoitusotteluiden pelaamisen tulevalla viikolla, kun Urheilutalolle saapuu Kouvolan Kouvottaret. Ottelu pelataan keskiviikkona 13.9. ja se alkaa klo 18:30. Tervetuloa!

Catz-tiedotus
8.9.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy