Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

24.08.2017

Lappeenrannan Catzin valmennusryhmään loksahti alkuviikolla yksi palanen lisää, kun seura ilmoitti tehneensä kauden mittaisen jatkosopimuksen Petri Jaakkolan kanssa. Naisten edustusjoukkueen valmennukseen on siis tällä haavaa kiinnitetty seuraavat henkilöt:

Päävalmentajana jatkaa Mika Haakana, jolle tuleva kausi on kissalauman vetäjänä jo kahdeksas. Haakanan aikakaudella Catz on saalistanut viisi mestaruutta, yhden hopean ja yhden pronssin. Täyttä mitalisuoraa hallussaan pitävä ”Haksa” arvioi tulevan kauden olevan edellisvuoden tapaan kovatasoinen.

Petri Jaakkola jatkaa Haakanan oikeana kätenä ja lähimpänä apulaisena. Kolmannen kauden Catzissa aloittavalla ”Vaskilla” on Eurocup-kokemusta valmentajana Joensuun Katajasta kahden kauden ajalta. Aktiiviurallaan hän ehti pelata 303 ottelua Kouvoissa ja Katajassa.

Valmennusryhmän uusin tulokas on Lari Meuronen. Fysiikkavalmentajana toimiva Meuronen pelasi kunnioitettavan uran Veiterässä, jossa pelit päättyivät toissa vuonna loukkaantumiseen. Paikka kissojen valmennusorganisaatiossa on aktiivisena urheilijana ja liikkujana tunnetulle Meuroselle ensimmäinen urallaan.

Kauden alkuun valmistautuva kissaryhmä aloittaa harjoitusotteluiden pelaamisen ensi kuussa. Ensimmäinen vastustaja on Kouvottaret, jonka Catz kohtaa kotihallissaan keskiviikkona 13.9. ja seuraavan viikon tiistaina 19.9. Kouvolassa. Kolmannen harjoitusottelun vastustaja on PeKa, joka saapuu Urheilutalolle torstaina 21.9.

Catz-tiedotus
24.8.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy