Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

18.08.2017

Lappeenrannan Catzin pelaajaryhmään liitettiin tänään uusi nimi, kun seura teki sopimuksen amerikkalaisen Aleighsa ”Lisa” Welchin (s. 1993) kanssa. Ensimmäistä kertaa Suomessa pelaava Welch on Etelä-Carolinan yliopiston kasvatti, jonka paidassa hän saavutti mm. NCAA Final Four -sijoituksen vuonna 2016, mutta hävisi välierissä Notre Damelle luvuin 65-66.

Welch on Chicago Skyn toisen kierroksen WNBA-varaus (22. kaikkiaan) kahden vuoden takaa, mutta ei ole toistaiseksi esiintynyt kotimaansa pääsarjassa. Hän on pelannut kaksi viime kautta Portugalissa, jossa hänet on valittu vuoden tulokkaaksi (2016) sekä tähdistöjoukkueeseen (2016). Catzin valmentaja Mika Haakana odottaa mielenkiinnolla uuden suojattinsa saapumista. Hän näkee tässä kokonaisvaltaisesti vahvan pelaajan, joka tulee antamaan paljon kissojen hyökkäyspeliin.

- Aleighsa on vasenkätinen sisäpelaaja, vahva levypalloissa ja omaa hyvän keskimatkan heittopelin. Taitavana syöttäjänä uskon hänen muodostavan tehokkaan kaksikon Lena Reshetkon kanssa.

Aleighsan saapumisen myötä Catzilla on joukkueessaan kahdeksan pelaajaa. Seura tarkkailee vielä markkinoita, mutta mitään varmaa ei ole lyöty lukkoon.

Kuva: Fullcourt.com

Catz-tiedotus
18.8.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy