Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

04.08.2017

Lappeenrannan Catz on saanut pieneen, mutta sitäkin sitoutuneempaan taustajoukkoonsa yhden osaavan tekijän lisää, kun pitkän työuran matkailun ja linja-autoliikenteen tilausajomyynnin parissa tehnyt Tuula Ilvonen kiinnitettiin seuran toimistopäälliköksi 1.8.2017 alkaen. Aiemmassa työssään Tuulan toimenkuvaan ovat olennaisesti kuuluneet monenlaiset toimistotehtävät, Catzissa hänen tavoitteenaan on vähentää vapaaehtoistyöntekijöiden työtaakkaa sekä saada Catzille näkyvyyttä ja mainosmyyntiä.

- Innostuin heti mahdollisuudesta työskennellä urheilun parissa, sillä olen aina ollut kiinnostunut urheilusta ja liikunnasta, jotka ovat jo lapsuudenkodistani asti kuuluneet perheemme elämään. Menestyneen joukkueen pariin on tietysti mukava tulla töihin ja toivotaan Catzille menestystä tälläkin kaudella!

Tuula kertoo olevansa innokas penkkiurheilija, jonka voi löytää seuraamasta muidenkin paikallisten urheiluseurojen kotipelejä – eivätkä pelimatkat rajoitu pelkästään kotimaahan, vaan otteluita käydään seuraamassa ulkomaillakin. Olipa kyseessä sitten joukkue- tai yksilölaji, olympialaiset ja MM-kisat vetävät hänet säännöllisesti television ääreen. Katsomojännittämisen lisäksi Tuula käyttää aikaa myös omaan liikuntaan.

- Oma urheilutaustani koostuu kuntoliikunnasta. Maastohiihto on lajeista rakkain, kesäaikaan harrastan lähinnä juoksua ja tavoitteena on parantaa puolimaratonin aikaani.

Catz toivottaa Tuulan tervetulleeksi kissaryhmään!

Catz-tiedotus
4.8.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy