Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

23.07.2017

Samalla kun Catz uudistaa pelaajistoaan, myös valmennuspuolella tapahtuu muutoksia. Yksitoista kautta kissojen fysiikkavalmentajana toiminut ja kaikkia Catzin mitalijoukkueita valmentanut Arttu Rossi luovuttaa pestinsä Lari Meuroselle. Lappeenrantalainen Meuronen muistettaneen parhaiten Veiterästä, jossa ura päättyi toissa vuonna ikävään loukkaantumiseen. Urheilua hän ei halunnut kuitenkaan jättää kokonaan, vaan päätti siirtyä valmennuspuolelle.

- Olen ollut koko ikäni intohimoinen urheilija. Vaikka joukkueurheilu Veiterässä osaltani päättyikin, halusin lähteä viemään ihmisiä urheilun parissa eteenpäin. Sain tilaisuuden päästä Catziin mukaan ja lähden tekemään töitä intohimolla.

Tuleva kausi on Larille ensimmäinen valmentajana ja asettaa varmasti työn ja vapaa-ajan jollain tasolla uusiin uomiin. Tekemiseen tottuneena hän ei kuitenkaan moista hätkähdä, vaan odottaa jo malttamattomana tulevan kauden mukanaan tuomia haasteita.

- Odotan tulevaa kautta innolla fysiikkavalmentajana! Haluan päästä jakamaan omaa osaamistani (monipuolisuutta) harjoittelusta joukkueelle sekä tuomaan näkemyksiäni esiin. Lisäksi haluan auttaa pelaajia viemään itseään eteenpäin koripallon saralla. Eritoten haluaisin antaa myös nuoremmille pelaajille työkaluja tulevaisuuden varalle nimenomaan urheilijoina.

- Hienoa saada Lari mukaan staffiin, ykkösvalmentaja Mika Haakana sanoo ryhmän uusimmasta jäsenestä. Arttu teki mahtavaa työtä 11 vuotta Catzissa, nyt on Larin vuoro tuoda omia ajatuksiaan fysiikkaharjoitteluun. Larin elämäntilanne mahdollistaa lähes päivittäisen paikallaolon harjoituksissa ja se avaa meille paljon mahdollisuuksia.

Artulle tuleva kausi on myös täysin uudenlainen, mutta eri syystä. Monivuotinen taival kissaorganisaatiossa on tällä haavaa takana ja tulevaisuus täysin auki. Menestyksen lisäksi hän kokee saaneensa Catzilta enemmän kuin ehkä osasi odottaakaan.

- Vuodet ovat olleet erittäin antoisia ja minulla on Catzista ainoastaan hyvää sanottavaa, Arttu tiivistää. Olen saanut näiden vuosien ajalta paljon mahtavia kokemuksia ja tavannut kymmeniä upeita ja erilaisia ihmisiä - eikä kyse ole ollut pelkästään fysiikkaharjoittelusta tai punttisalitreeneistä, vaan kyllä tässä on saanut tehdä kaikkea muutakin joukkueen parissa. Uskon että aika Catzissa on kasvattanut minua monella tapaa ihmisenä, olinhan joukkueeseen tullessani toiminut vain ”miesten maailmassa” ja siten tällä saralla täysin vihreä raakile.

Mitään suuria suunnitelmia Arttu ei ole vielä ensi talven ajaksi laatinut. Pitkän rupeaman päätteeksi saattaa jopa olla, että tuleva kausi menee eri urheilulajeja seuraten ja omien lasten kanssa puuhaillen.

- Kaikki on oikeastaan vielä auki, eikä sopimuksia ole tehty minnekään. Kyselyjä on tullut, mutta ei tässä ole tarvetta kiirehtiä. Lapset ovat jo siinä iässä, että heidän harrastuksiinsa saa menemään aikaa ja toisaalta on mahdollista, että nyt vain huolehdin omista harjoituksistani, nautin ”sitoutumattomuudesta” ja seuraan urheilua katsomosta käsin. Olen toki myös luvannut toimia Catzissa vielä apuna, mutta täysin taustalla.

- Arttu on ollut iso pala Catzin harvinaista menestystarinaa, Haakana toteaa pitkäaikaisesta työparistaan. Vaikka Artun ansiot ja meriitit fysiikkavalmentajana tunnetaan, hän on kuitenkin ollut paljon enemmän kuin fysiikkavalmentaja. Yhteistyömme on ollut todella tiivistä ja mitä haastavampi palaveri tai ongelmatilanne on ollut kyseessä, Arttu on aina ollut paikalla auttamassa ja tukemassa. Korvaamatonta työtä, joka ei näy ulospäin. Iso Kiitos Ape! Haz!

Catz kiittää Arttua menneistä vuosista ja toivottaa Larin tervetulleeksi mukaan seuran toimintaan!

Catz-tiedotus
23.7.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy