Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

10.07.2017

 
Naisten Korisliigan kestomenestyjiin lukeutuva Catz on täydentänyt ensi kauden ryhmäänsä Äänekosken Huiman kasvatilla Karoliina Rytkösellä (s. 1995). Seitsemällä kaudella Huiman edustusjoukkueen pelipaidan päälleen pukeneella Rytkösellä on tilillään lähes 200 pääsarjaottelua, joten hän tuo Catziin aimo annoksen kokemusta. Viime kaudella otteluita kertyi 25, joissa korisukka heilui 8.9 pisteen keskiarvolla.
 
- Päätin jo ennen viime kautta, että jos tuleva kausi menee hyvin, voisin lähteä kokeilemaan minne siivet kantavat, Karoliina toteaa. Sain Huimassa viime kaudella paljon vastuuta ja se kasvatti itsevarmuutta. Into tähän lajiin ja halu kehittyä on nyt valtavan suuri. Kun sitten sain mahdollisuuden päästä Catziin pelaamaan, niin palaset ikään kuin loksahtivat kohdalleen. Uskon, että pystyn ottamaan siellä uuden askeleen ja kehittymään kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. 
 
Catzin valmentaja Mika Haakana odottaa Karoliinalta paljon ja uskoo pelaajan sopeutuvan vaivatta kissapaitaan jo pelkän kokemuksensa ansiosta.
 
- Karoliina on urheilullinen, nopea ja urallaan eteenpäin haluava pelaaja. Nuoresta iästä huolimatta hän on jo varsin kokenut pääsarjapelaaja ja tietää, mitä pelaaminen Korisliigassa vaatii. Uskon, että Karoliina tuo joukkueeseemme paljon uusia, hyviä asioita.
 
Vuoden mittaisen sopimuksen tehnyt Rytkönen on Catzin viides sopimuspelaaja ensi kaudeksi, ennen häntä joukkueeseen on kiinnitetty Johanna Kalin, Johanna Timperi, Roosa Kosonen ja viime kaudellakin joukkueessa pelannut amerikkalainen takapelaaja Valencia McFarland.
 
Catz-tiedotus
10.7.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy