Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

20.06.2017

 
Catzin tulevan kauden palapeliin liitettiin tärkeä palanen, kun päävalmentajana jo seitsemän kauden ajan toiminut Mika Haakana solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen kissoihin. Viiden mestaruuden jälkeen pronssimitaleille päätyneen Catzin viime kausi oli monelle pettymys, mutta Haakanan mukaan Latvia-Estonia Liigan toinen sija ja voitto eurooppalaisesta huippujoukkue TTT Rigasta tekivät keväästä kokonaisuutena kuitenkin hyvän.
 
Naisten Korisliigan kova taso ei valmentajaa yllättänyt, sillä hän ennakoi jo syksyllä mestaruuden olevan useamman joukkueen välinen kilpajuoksu. Täyttä mitalisuoraa hallussaan pitävä veteraani arvioi tulevankin kauden olevan kovatasoinen.
 
- Voimasuhteita on tietysti vaikeaa vielä arvioida, mutta vaikuttaa siltä, että viime kauden finalistit ovat edelleen vahvoja. Olemme uudessa tilanteessa haastajina, mutta uskon että meillä on mielenkiintoinen kausi edessä.
 
Catz on toistaiseksi vahvistanut neljän pelaajan sopimukset ensi kaudeksi. Omista junioreista nostetut Johanna Kalin, Roosa Kosonen ja Johanna Timperi saavat seurakseen viime kaudella kesken kauden joukkueeseen tulleen amerikkalaisen takapelaajan Valencia McFarlandin. Muista pelaaja- tai taustajoukkojen sopimuksista Catz tiedottaa myöhemmin.
 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy