Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

24.05.2017

Naarassusien maajoukkuerinki julki - pelaajistossa runsaasti nykyisiä ja  entisiä kissoja

Naisten maajoukkuevalmentaja Pekka Salminen on nimennyt 30 pelaajaa kesän maajoukkuerinkiin. Pelaajistoon kuuluu monta konkaria, mutta runsaasti myös vähemmällä maajoukkuestatuksella olevia pelaajia. Salmisen mukaan pelaajalista edustaa samalla sekä suomalaisen naiskoripallon tulevaisuutta että nykyisyyttä.

Pelaajaluetteloa tarkkailtaessa huomaa monta tuttua kissapelaajaa. Viimevuotisesta pronssimitalijoukkueesta ovat mukana Camilla Grönberg ja Veera Pirttinen, joka tekee nyt debyyttinsä aikuisten maajoukkueessa. Toissakauden pelaajistoa edustaa Hofstra Universityssä tätä nykyä pelaava Marianne Kalin. Ikäluokkansa suurimpiin lupauksiin kuuluva Lotta-Maj Lahtinen pelasi puolestaan kissapaidassa kaksi kautta sitten.

Catz-valmentaja Mika Haakana on luonnollisesti ilahtunut suojattiensa menestyksestä: "Parin vuoden takaisen Catzin A-tyttöjen hopeajoukkueesta on nyt peräti kolme pelaaja naisten maajoukkueringissä (Veera, Marianne ja Lotta -Maj). Melko harvinainen saavutus, josta jokaisen catziläisen on syytä olla ylpeä. Camilla ja Veera tekivät viime kaudella paljon töitä kehittyäkseen ja paikka maajoukkueringissä on varmastikin ansaittu. Pelasimme kevätkaudella valtavan määrän pelejä, mutta uskon, että 14 Baltian peliä ja etenkin TTT Rigaa vastaan pelatut 5 ottelua helpottavat Camia ja Veeraa sopeutumisessa eurooppalaisen huippukoripallon kovaan tempoon."

Eivätkä kissataustaiset pelaajat suinkaan lopu tähän. EBT:ssä pelaava Lotta Aaltonen, espanjalaisessa Universitario de Ferrolissa viihtyvä Vilma Kesänen, Ranskan Orvaultista Saksan Bundesliigan Donau-Riesiin siirtyvä Anni Mäkitalo, Espoo Unitedin Dionne Pounds ja niin ikään Ranskassa viihtyvä Minna Sten ovat kaikki ilahduttaneet otteillaan lappeenrantalaisfaneja.

Catz toivottaa menestystä koripallomaajoukkueelle!

 Basketin uutiseen TÄSTÄ

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy