Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

04.05.2017

Chandrea Jones lopettaa pelaajauransa

Catzin monivuotinen amerikkalaisvahvistus, todellisena pallotaikurina muistettu Chandrea Jones (s. 1987) lopettaa pelaajauransa. Neljän Suomessa viettämänsä kauden lisäksi USA:ssa, Ranskassa, Belgiassa ja Australiassa pelannut ”Santtu” ilmoitti päätöksestään keskiviikkona.

- Olen aina sanonut, että aion astua syrjään täyttäessäni 30 vuotta. Fyysisesti pystyisin edelleen pelaamaan, mutta aion silti asettua viettämään tavallista perhe-elämää. Haluan kiittää sekä seuraa että kannattajia näistä neljästä vuodesta, jotka olen saanut viettää seurassanne. Arvostan todella paljon sekä Catzia että australialaista joukkuettani Rockhampton Cyclonesia, jotka ovat aina pitäneet minusta hyvää huolta.

- En myöskään koskaan unohda ensimmäistä mestaruuttani Suomessa, sillä se oli samalla ensimmäinen mestaruuteni kotimaan ulkopuolella. Olin niin iloinen, että hymyilin monta päivää sen jälkeen. Tulen aina muistelemaan lämmöllä aikaani Catzissa ja haluankin lähettää terveiseni kaikille kannattajille!

Aikana, jolloin amerikkalaisvahvistukset viihtyvät seuroissaan yleensä kauden tai kaksi, on Jonesin uskollisuus Catzia kohtaan entistä ihailtavampaa. Ottajia olisi ollut muuallakin, mutta joka syksy Jones palasi ilolla kissapaitaan. ”Catz on minulle kuin toinen perhe”, hän totesi usein.

Jones ehti voittaa neljällä Catz-kaudellaan kolme mestaruutta, yhden pronssin ja yhden Suomen Cupin. Kansainvälisillä parketeilla hän saavutti kaksi Latvia-Estonia Liigan hopeaa ja nimettiin kahdesti liigan tähtiviisikkoon. Hänet valittiin Naisten Korisliigan kuukauden pelaajaksi helmikuussa 2017 ja Catzin fanit äänestivät Santun joukkueensa parhaaksi pelaajaksi tänä keväänä.

Päävalmentaja Mika Haakana kommentoi Jonesin lopettamispäätöstä:
"Alex Andersonin ohella yksi kautta aikojen parhaista jenkkivahvistuksista Suomessa. Chandrean taitotaso on käsittämättömän korkea.  "Santtu" on erittäin kova kilpailija, joka oli aina parhaimmillaan kevään ratkaisupeleissä.  Mutta ennenkaikkea hän on hieno, vaatimaton persoona. Oli iso kunnia ja etuoikeus valmentaa tuollaista pelaajaa 4 kauden ajan."

Santun tilastoja Naisten Korisliigasta:

Yhteensä: 124 ottelua, 2254 pistettä, 928 levypalloa, 384 syöttöä, 275 riistoa.

Keskiarvo: 124 ottelua, 18.2 pistettä, 7.5 levypalloa, 3.1 syöttöä, 2.2 riistoa.

Kiitos Santtu näistä vuosista. Kaltaistasi pelaajaa ei ihan joka vuosi parketeilla nähdä.

Catz-tiedotus
4.5.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy