Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

10.04.2017

Jones ja Reshetko Latvia-Estonia Liigan tähdistöön

Eilen päättynyt Latvia-Estonia Liiga oli TTT Rigan juhlaa. Ennakkosuosikkina sarjaan lähtenyt ja ainoastaan yhden tappion koko kauden aikana kärsinyt tähtisikermä voitti loppuottelussa viimevuotisen vastustajansa Catzin lukemin 82-61 (41-29). Mestaruuspokaalin ja kultamitalien lisäksi myös suurin osa muista palkintopöydän antimista päätyi Rigan pelaajien vitriineihin.

Loppuotteluiden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin TTT Rigan hyökkääjä Gunta Basko-Melnbarde, joka rankaisi Catzia finaalissa 14 pisteellä. Vuoden takapelaaja oli niin ikään TTT Rigan Ieva Krastina ja valmentaja saman seuran Aigars Nerips. Rigan amerikkalaishyökkääjä Aishah Gameela Sutherland haali puolestaan vuoden ulkomaalaispelaajan tittelin, minkä lisäksi hänet nimettiin paitsi vuoden hyökkääjäksi, myös koko kauden parhaaksi pelaajaksi. Parhaan puolustavan pelaajan arvonimi annettiin FCR Media/Raplan hollantilaisvahvistukselle Francisca Petronella Dondersille.

Catzin kapteeni Lena Reshetko sai myös kaksi palkintoa osakseen. Lena nimettiin vuoden parhaaksi kotimaiseksi pelaajaksi ja sen lisäksi hän sai myös vuoden keskushyökkääjän palkinnon. Reshetko ja hänen monivuotinen tutkaparinsa Chandrea Jones valittiin myös kauden ykkösviisikkoon. Jonesille valinta oli toinen perättäinen.

Latvia-Estonia Liigan All Stars 2017:

Ilze Jakobsone (Vega 1/Liepaja)
Ieva Krastina (TTT Riga)
Chandrea Jones (Catz)
Aishah Gameela Sutherland (TTT Riga)
Lena Reshetko (Catz)

  1. viisikko

Francisca Petronelia Donders (FCR Media/Rapla)
Gunta Basko-Melnbarde (TTT Riga)
Ieva Vitola (Vega 1/Liepaja)
Giedre Paugaite (TTT Riga)
Guna Lagzdina (RSU)

Catz-tiedotus

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy