Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

05.04.2017

Catz järjestää fanimatkan neljänteen välierään Espooseen keskiviikkona 12.4.

Lähtö Urheilutalolta klo 14:30.  Ajamme Helsingintietä kuutostielle, jonka varrelta on mahdollisuus nousta kyytiin. Pidämme matkalla kahvitauon ja perillä on tarkoitus olla noin 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Ottelu alkaa klo 18:30. Kotimatkalle lähdemme n. 15 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä.

Matkan hinta on 35 euroa sisältäen lipun. Matka maksetaan bussissa. Sitovat ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla kissat@catz.fi tai tekstiviestillä 0400 107 289 viimeistään keskiviikkona 12.4. klo 9 mennessä. Ilmoittautumisessa on mainittava sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä kyytiintulopaikka. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on riittävästi. Muutoksista ja mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla ja tekstiviestillä viimeistään keskiviikkona aamupäivällä.

Ilmoittautuminen on alkanut vauhdikkaasti.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy