Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

28.03.2017

OLETKO LÄHDÖSSÄ ESPOOSEEN OMALLA AUTOLLA. JÄTÄ AUTO KOTIIN JA LÄHDE YHTEISELLE MATKALLE. BUSSIMATKAN ONNISTUMNEN TARVITSEE VIELÄ MUUTAMAN LISÄLÄHTIJÄN.
KISSAT TARVITSEVAT KANNUSTUSTA VIERASKENTÄLLÄ JA BUSSIRYHMÄ ON ENEMMÄN, KUIN MUUTAMA HENKILÖAUTOPORUKKA.

ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN SUNNUNTAINA!!!

Catz järjestää fanimatkan toiseen välierään Espooseen maanantaina 3.4.

Lähtö Urheilutalolta klo 14:30.  Ajamme Helsingintietä kuutostielle, jonka varrelta on mahdollisuus nousta kyytiin. Pidämme matkalla kahvitauon ja perillä on tarkoitus olla noin 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Ottelu alkaa klo 18:30. Kotimatkalle lähdemme n. 15 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä.

Matkan hinta on 25 euroa + lippu. Matka maksetaan bussissa. Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostilla kissat@catz.fi tai tekstiviestillä 0400 107 289. Ilmoittautumisessa on mainittava sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä kyytiintulopaikka.

Matka toteutetaan, jos lähtijöitä on riittävästi. Muutoksista ja mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitetaan sähköpostilla ja tekstiviestillä viimeistään maanantaina aamupäivällä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy