Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

20.02.2017

Lappeenrannan Catzin juniorityön helmien loiste maailmalla jatkuu. Juuri kun saimme kuulla Marianne Kalinin loistavista otteista Hofstran paidassa, kuuluu rapakon takaa lisää mieluisia uutisia: Catzin edustukseen kaudella 2014-2015 noussut ja tätä nykyä Helmi Basket HBA:ssa pelaava Lotta-Maj Lahtinen on valittu New Orleansissa järjestetyn NBA:n Basketball Without Borders -leirin parhaaksi koripalloilijaksi.
Leirimenestys ei tule sattumalta, sillä pelkästään sinne pääseminen on vaikeaa. Tämän vuotiselle leirille valittiin yhteensä 62 pelaajaa (36 poikaa ja 26 tyttöä), joista eurooppalaisia kuusi kumpaakin. Heistä neljä oli Suomesta (Lahtinen, Sara Bejedi, Awak Kuler, Ricky Waxlax).

-  Kaikki kunnia Lotta-Majlle, hän on halunnut kehittää itseään ja pystynyt siihen. Olen valmentanut häntä nuorten maajoukkueessa ja hän on tullut pitkän matkan siitä, mistä vasta muutama vuosi sitten aloitettiin, toteaa nuorten olympia- ja maajoukkuevalmentaja Jussi Räikkä Basketin koripallosivulla.

Catz onnittelee Lotta-Majta ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuudessakin!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy