Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

01.02.2017

Catz on toipumassa saamistaan kolhuista. Neljä pelaajaa on pois vahvuudesta loukkaantumisten takia. ”Pudotuspelit” alkoivat lauantaina tammikuun 21. päivänä, kun Roosa Kosonen sai kovan iskun jalkaansa. Maanantaina Roosa on saanut aloittaa kevyet venytykset. Perjantaina on edessä lääkärin kontrolli, jolloin selviää kuntoutusaikataulu ja saadaan alustava arvio, milloin hänen on mahdollista aloittaa pelaaminen.

Valencia McFarland reväytti nivusensa viime viikolla ja puuttui Kososen kanssa Catzin pelivahvuudesta lauantaina ja sunnuntaina TTT Rigaa vastaan pelatuista otteluista. Valencia on saanut aloittaa kevyen harjoittelun ja on todennäköisesti pelikuntoinen ensi viikolla.

Latvia-Viro liigan kovuus konkretisoitui viikonvaihteessa ikävällä tavalla TTT Rigaa vastaan pelatuissa otteluissa. Lauantain ottelun neljännellä jaksolla Meriem Eerikinharju sai kiistapallotilanteessa iskun nenäänsä vastustajan kyynärpäästä, sillä seurauksella, että nenä murtui. Meriemin nenä leikataan huomenna torstaina ja vasta sen jälkeen voidaan arvioida toipumisajan pituutta.

Sunnuntain pelissä Miina Lapila sai kovan iskun alaraajaansa, jolloin jalka petti. Nyt Miina pystyy jo kävelemään, mutta juoksu ei vielä onnistu. Mikäli toipuminen etenee odotetusti, hän pystyy ensi viikolla harjoittelemaan ja pelaamaan täysipainoisesti.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy