Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

05.12.2016

Valencia McFarlandista Catzin uusi takapelaaja

Lappeenrannan Catz on kiinnittänyt uudeksi takapelaajakseen amerikkalaisen Valencia McFarlandin (s.1991). USA:n maajoukkueessakin pelannut McFarland on Mississippin yliopiston kasvatteja, mutta viettänyt kaksi viimeistä kautta Euroopassa. Kauden 2014–2015 päätteeksi hänet valittiin Romanian liigan tähdistöön, viime kauden McFarland pelasi Tšekissä.

- Valencia on erittäin nopea pelaaja, joka pystyy luomaan ajoilla ja palloscreeneistä tilanteita, sekä myös heittämään kaukaa, Catzin valmentaja Mika Haakana kuvasi uuden pelaajan ominaisuuksia. Uskon, että hän voi tuoda lisävaihteen puolustus- ja irtopallopeliimme ja sitä kautta auttamaan joukkuetta. Valencia on tottunut eurooppalaiseen koripalloon Romaniassa ja Tšekissä, mikä toivottavasti nopeuttaa sopeutumista. Ensimmäisen kosketuksen kissalaumaan uusi takapelaaja saa tänään päiväharjoituksissa ja kokoonpanossa Hänet nähdään jo keskiviikon Kouvottaret ottelussa.

Valencia McFarlandin tilastoja: http://www.regeneracomsports.com/basketball_women_player-valencia_mcfarland-714.html

Catz-tiedotus

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy