Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

01.12.2016

Catz kerää joululahjoja vähävaraisten lapsille 10. joulukuuta ottelun yhteydessä.

Koripalloilevat sisarukset Dionne ja Michael Pounds ovat jo neljännen kerran haastaneet koripallon naisten ja miesten pääsarjaseurat auttamaan vähävaraisia perheitä.

Ympäri Suomea on perheitä, joilla on taloudellisesti hyvin tiukkaa. Joulu on aikaa, jolloin tämä konkretisoituu ja me kaikki varmasti haluaisimme olla avuksi, totesi Dionne Pounds ensimmäisessä haasteessa vuonna 2013 jolloin Didi kuului Catzin vahvuuteen.

Naisten koripalloseura Catz on alusta alkaen vastannut haasteeseen järjestämällä joululahjakeräyksen lappeenrantalaisten vähävaraisten perheiden auttamiseksi Lappeenrannan ja Sammonlahden seurakuntien diakoniatyön kautta. Tänä vuonna joululahjoja otetaan vastaan lauantaina 10. joulukuuta pelattavassa ottelussa Catz – Forssan Alku. Ottelu alkaa klo 17.

Toivomme, että otteluun tuotaisiin valmiiksi paketoitu lahja ja erillisellä lapulla tieto, onko lahja pojalle vai tytölle ja mitä paketti sisältää. Näin lahja voidaan parhaiten toimittaa oikealle vastaanottajalle.

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy