Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

05.08.2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Kissoja maajoukkueeseen

Lappeenrannan Catzin kasvatti Marianne Kalin ja ensi kaudeksi kissapaidan päälleen pukeva Camilla Grönberg on valittu naisten A-maajoukkueeseen. Kalinille maajoukkue-edustus on ensimmäinen, kun Grönbergillä on takana jo neljä edustustehtävää naisten maajoukkueessa. Kalin tehnee maajoukkuedebyyttinsä ensi viikolla, kun naarassudet kohtaavat tuplamaaotteluissa Viron ja Saksan.

Suomi kohtaa Viron maanantaina ja tiistaina Hyvinkäällä Martinhallissa. Vierasottelut Saksaa vastaan ovat ohjelmassa torstaina ja perjantaina.
Kalin on urallaan voittanut Suomen mestaruuden kissapaidassa kolme kertaa. A-tyttöjen SM-sarjasta on saldona kaksi hopeista mitalia ja kaudella 2014–15 sentteri valittiin sarjan vuoden pelaajaksi. Ensi kaudeksi Kalin siirtyi pelaamaan Yhdysvaltoihin Hofstra Universityn joukkueeseen.
Juniorimaajoukkueissa Kalin on pelannut 60 ottelua.

Kaudella 2013–2014 Naisten korisliigan vuoden tulokkaaksi valittu Camilla Grönberg on Naantalin Koripalloilijoiden kasvatti. Turun Riennossa vietetyn kauden jälkeen hän siirtyi Äänekosken Huimaan, jossa oli voittamassa Naisten Korisliigan hopeaa ja pronssia. Maaotteluita hänelle on kertynyt 46 kappaletta, joista 4 naisten joukkueessa.

Tänään maaottelu-urakoinnin aloittaa Roosa Kosonen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy