Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

02.08.2016

Catzin Roosa Kosonen valmistautuu Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen mukana Romanian EM-turnaukseen. Ensimmäisessä B-divisioonan ottelussa ensi perjantaina Suomi kohtaa Irlannin Romanian Oradeassa. Alkulohko jatkuu lauantaina Bulgariaa ja sunnuntaina Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Maanantain lepopäivän jälkeen ovat vuorossa Englanti ja Skotlanti. Suomen tavoitteena on sijoittua kolmen parhaan joukkoon, joka antaisi paikan A-divisioonaan ja mahdollisuuden taistella ensi kesänä Euroopan mestaruudesta.

Kesäkuun PM-kisoissa hopeaa saalistaneessa Suomen joukkueessa Roosa kuului aloitusviisikkoon koko turnauksen ajan ja pelasi lähes 15 minuuttia/ottelu 4,5 piste- ja 5 levypallokeskiarvolla.

- Kesän leirit ja PM-kisat mukaan lukien minulla on ollut yhteensä 30 leiripäivää, joiden aikana olen pelannut 9 ottelua kaikkia pohjoismaita sekä Valko-Venäjää, Liettuaa ja Israelia vastaan. Koko kesä on ollut työntäyteinen ja mennyt aikalailla koripallon merkeissä. Olen ollut innostunut ja iloinen mahdollisuudesta olla mukana WU16 maajoukkueessa. Erityisen mukavaa on päästä EM-kisoihin pelaamaan uusia maita vastaan, kertoili Roosa pakkauskiireittensä lomassa.

EM-kisojen otteluohjelma

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy