Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

15.07.2016

Espanjan pääsarjan levypallokuningatar Catziin, Haakana jatkaa päävalmentajana

Sarjakauteen valmistautuvan Catzin pelaajapaletti alkaa olla pikkuhiljaa koossa, kun Espanjan pääsarjan viime kauden levypallokuningatar Samarie Walker (s. 1992) liittyy kissapaitaan. Heta Äijäsen kanssa sentterin paikkaa pelaava Walker on USA:n kovimpiin kuuluvan Kentuckyn yliopiston kasvatteja. Viime kaudet hän on pelannut Espanjassa (Zaragoza, Gran Canaria), Ruotsissa (Visby Ladies) ja Australiassa (Gladstone Port City Power), jonka lisäksi hän on myös piipahtanut Liettuassa (Suduva-Mantinga Marijampole). Ruotsissa pelatessaan Walker valittiin vuoden hyökkääjäpelaajaksi ja samalla myös kauden tähdistöjoukkueeseen.

  • Samarie on monipuolinen ja atleettinen sisäpelaaja, Mika Haakana kuvailee tulevaa valmennettavaansa. Levypalloissa ja irtopalloissa erinomainen, omaa hyvän puolenmatkan heiton ja pystyy myös laittamaan palloa maahan sekä ajamaan vahvasti korille. Samariesta saamamme palaute sekä Espanjasta että Ruotsista oli myös hyvin positiivista.

Walkerin kanssa samaan aikaan selvisi myös Haakanan jatko Catzin peräsimessä. Kuudennen kauden päävalmentajana aloittava, kotimaan kentillä joukkueensa kanssa kaiken mahdollisen voittanut Haksa suuntaa katseensa viime kauden tavoin kansainvälisille kentille, mutta muistuttaa, ettei Catzin mestaruus kotimaan sarjassa ole tänäkään vuonna läpihuutojuttu.

  • Olen todella innoissani uudesta kaudesta. Kotimaan sarjassa haaste tulee olemaan kova, sillä mm. Espoo United ja Hyvinkään Ponteva panostavat vahvasti ensi kauteen, Haakana pohtii ensi kauden voimasuhteita.
  • Iso kiitos ja kumarrus taustoillemme, että pääsemme jälleen mittaamaan tasoamme kansainvälisillä kentillä. Itsestään selvää se ei suinkaan ole ja siksi jokaisesta mahdollisuudesta pitää olla kiitollinen. Naisten koripallohan on valtavan iso asia maailmalla ja parhaat naispelaajat tienaavat Venäjällä, Turkissa ja nykyisin myös Kiinassa jopa 1,5 miljoonaa dollaria kaudessa. Tämä antaa perspektiiviä siitä, mitä pelaaminen esim. Eurocupissa saati Euroliigassa vaatii. Me emme voi kilpailla rahalla, mutta tekemällä asioita vieläkin laadukkaammin joka osa-alueella, uskon että voimme ottaa yhden-kaksi steppiä eteenpäin pelaamisessamme.

Catzin sopimuspelaajat 15.7. mennessä

Meriem Eerikinharju
Camilla Grönberg
Lotta Hämäläinen
Chandrea Jones
Ariel Massengale
Veera Pirttinen
Elena Reshetko
Samarie Walker
Heta Äijänen

Catz-tiedotus

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy