Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

21.06.2016

Catzin ensi kauden kokoonpanoon saatiin tänään yksi nimi lisää, kun laitahyökkääjänä pelaava Veera Pirttinen (s. 1997) allekirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen hallitsevan mestarin kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Pirttistä voi kutsua Catz-veteraaniksi, onhan tuleva kausi hänelle jo neljäs kissapaidassa, jossa kotimaan pelejä on kertynyt jo 80. Viime kaudella hän pelasi Naisten Korisliigassa yhteensä 27 ottelua (4.5/2.0/0.8).

- Mahtavaa päästä aloittamaan neljäs kausi Catzin paidassa ja hienossa organisaatiossa, jossa hommat hoidetaan ammattimaisella asenteella, totesi sähköpostitse tavoitettu Pirttinen. Odotan innolla ensi kautta sekä pelejä, niin kotimaan kuin ulkomaankin. Tämä kausi tulee eroamaan aikaisemmistani ainakin siten, että nyt, lukion suoritettuani, minulla on mahdollisuus keskittyä vielä enemmän koripalloon.

Pirttinen on Catzin seitsemäs sopimuspelaaja. Aiemmin joukkueeseen ovat sitoutuneet Elena Reshetko, Lotta Hämäläinen, Meriem Eerikinharju ja Chandrea Jones sekä uusina tulokkaina Heta Äijänen (Pyrintö) ja Camilla Grönberg (Huima).

Catz-tiedotus
21.6.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy