Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

14.06.2016

Uusia kasvoja kissapaitaan

Tulevan kauden koitoksiin valmistautuva Catz on solminut lisää pelaajasopimuksia. Viime viikolla julkistettujen Lena Reshetkon, Meriem Eerikinharjun, Chandrea Jonesin ja Lotta Hämäläisen rinnalle kissalaumaan on kiinnitetty kaksi täysin uutta pelaajaa, kun Tampereen Pyrinnön paidasta tuttu Heta Äijänen ja Äänekosken Huimassa Catzia kiusannut Camilla Grönberg saapuvat mestarijoukkueeseen.

33 ottelun verran Suomea kaikissa juniorimaajoukkueissa edustanut Heta on pelannut koko uransa Pyrinnössä. Kahden Naisten Korisliigakauden (2014-2016) lisäksi hän on pelannut myös A-tyttöjen SM-sarjaa (2014-2015) ollen tuolloin kauden tilastoykkönen levypalloissa. 186 cm pitkän Hetan pelipaikkana on joko sentteri tai ison laitahyökkääjän tontti.

  • Hienoa, että minulle tarjoutui mahdollisuus päästä Suomen parhaaseen Naisten Korisliigajoukkueeseen, Heta kommentoi siirron varmistuttua. Halusin Catziin, koska Catzillä on hyvä organisaatio ja valmennus. Haluan myös kehittyä pelaajana ja Catzissä siihen saa Suomen parasta harjoitusvastusta. Olen motivoitunut ensi kaudesta ja odotan innolla uusia haasteita. Pelaajana olen hyvin liikkuva iso pelaaja, joka osaa myös heittää. Vahvuuksiani ovat kova puolustaminen ja post-pelaaminen.

 


Vuoden tulokkaaksi kauden 2013-2014 päätteeksi valittu Camilla on Naantalin Koripalloilijoiden kasvatti. Turun Riennossa vietetyn kauden jälkeen hän siirtyi Äänekosken Huimaan voittaen siellä Naisten Korisliigan hopeaa ja pronssia. Kaikkiaan Camilla pelasi Huimassa 69 ottelua yli 10 pisteen keskiarvolla. Maaotteluita hänelle on kertynyt 46 kappaletta, joista 4 naisten joukkueessa. Laiturina pelaava Camilla huokui tyytyväisyyttä siirron myötä: 

  • Olen erittäin iloinen, että pääsen Catzin organisaatioon pelaamaan. Catzissä pääsen harjoittelemaan ammattimaisesti kahdesti päivässä sekä pelaamaan kotimaan liigan lisäksi kiinnostavia LAT-EST liigan pelejä. Tällä hetkellä elämässä haluan panostaa nyt täysillä koripalloon ja yliopisto-opinnot liikunnalla jäävät nyt hetkeksi tauolle. Odotan erittäin innolla ensimmäistä kauttani Lappeenrannassa.

 

- Camilla on urheilullinen 2 paikan pelaaja sekä erinomainen heittäjä ja hyvä puolustaja. 

- Heta on pelannut 33 nuorten maaottelua, mikä kertoo potentiaalista. Hän on hyvä levypallopelaaja ja liikkuvana pelaajana sopii hyvin pelitapaamme.
Näin kommentoi päävalmentaja Mika Haakana uusia kissoja.

 Catz-tiedotus

14.6.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy