Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

06.06.2016

Catz solmi ensimmäiset pelaajasopimukset 

Kesä on vasta aluillaan eikä Koripalloliiton gaalastakaan ole kuin tovi, mutta joukkueet kokoavat jo kilpaa pelaajistoaan seuraavalle kaudelle. Niin myös Naisten Korisliigan hallitseva mestari Catz, joka julkistaa nyt ensimmäiset ensi kautta koskevat pelaajasopimukset.

Elena Reshetkolle tuleva kausi on kissapaidassa jo 12 Naisten Korisliigassa. Joukkueen kapteenina toimiva Lena oli Catzin selkäranka myös talvella pelatussa Latvia-Estonia liigassa. Naisten Korisliiga palkitsi Lenan vuoden ulkomaalaispelaajana ja fanit puolestaan jakoivat tunnustusta äänestämällä hänet kauden pelaajaksi. 

 

 

 

 

 

Lotta Hämäläisen hyvin alkanut viime kausi meni piloille rannevamman vuoksi, mutta nyt loukkaantumiset ovat historiaa. Tuleva kausi on takapelaajallemme jo kuudes Catzin edustusjoukkueessa. 

 

 

 

 

 

Kovaa työtä ottelusta toiseen tekevä Meriem Eerikinharju palkittiin vuoden kuudennen pelaajan palkinnolla. Kolmen pisteen kaaren takaa tarkasti heittävä Mertsu aloittaa nyt kolmannen kauden kissapaidassa. 

 

 

 

 

 

Chandrea Jones pelaa jälleen kesän Australiassa, mutta palaa syksyn koittaessa takaisin Lappeenrantaan. Kolme kautta Catzissa pelannut Santtu on tärkeä osa joukkuetta molemmissa päissä kenttää. 

Catz-tiedotus
6.6.2016

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy