Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

28.04.2016

Sunnuntaina Naisten Korisliigan mestaruuden voittaneen Catzin kannattajat ovat äänestäneet kauden parhaaksi pelaajaksi Elena Reshetkon. Ensimmäistä kertaa suoritettu äänestys oli loppuun asti tiukka, sillä toiseksi ja kolmanneksi tulleet Jennifer Schlott ja Chandrea Jones jäivät Reshetkosta vain muutaman äänen päähän. Myös Meriem Eerikinharju ja Chandra Harris hätyyttivät kärkikolmikkoa. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun kausikortin voitti Arja Manner.

Tällä kaudella ensimmäistä kertaa kapteenina toiminut Reshetko on todellinen Catz-ikoni, olihan kulunut kausi hänelle kissapaidassa jo 11. Hän on ollut mukana voittamassa kaikkia joukkueen kuutta mestaruutta, jonka lisäksi Reshetkolla on palkintokaapissaan neljä hopeaa. Reshetko pelasi menneen kauden vahvoilla tehoilla tehden keskimäärin 16.4 pistettä per ottelu, minkä lisäksi hän raapi 8.8 levypalloa ja antoi 2.4 syöttöä.

Kannattajat kuvasivat kauden pelaajaa mahtavaksi ja erittäin luotettavaksi taistelijaksi molemmissa päissä kenttää. Reshetkon arveltiin myös pelanneen tänä vuonna kenties uransa parasta koripalloa.

Kuukauden pelaaja -äänestyksen voittajat kaudella 2015-2016
Lokakuu: Elena Reshetko
Marraskuu: Lotta Hämäläinen
Joulukuu: Jennifer Schlott
Tammikuu: Chandrea Jones
Helmikuu: Chandrea Jones
Maaliskuu: Chandra Harris

Catz-tiedotus
28.4.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy