Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

12.04.2016

Lappeenrannan Catzin Chandrea Jones valittiin viime viikonloppuna päättyneen Latvia-Estonia -liigan tähdistökentälliseen.

"Santun" saldoksi Baltian kentillä tuli ottelukohtaisella keskiarvolla noin 17 pistettä, 7 levypalloa ja 3 syöttöä ottelua kohden. Pistekeskiarvo oli koko liigan neljänneksi paras. Jones oli toki mielissään valinnasta All Star-joukkueeseen, mutta antoi tunnustusta koko kissalaumalle.

- Valinta tähdistökentälliseen on ehdottomasti kunnia, olen todella kiitollinen ja ylpeä valinnasta. Annan kaiken kunnian joukkuetovereilleni ja valmentajille koska teemme tätä yhdessä päästäksemme tavoitteeseemme. Vaikka hävisimme loppuottelun tullen toiseksi, olen edelleen ylpeä joukkueestani ja tyytyväinen siihen, miten kovasti taistelimme loppuun asti, toteaa Chandrea.

Hopean kirkastus kultaan alkaa ensi viikon maanantaina, kun naisten korisliigan loppuottelut starttaavat Hyvinkään Pontevaa vastaan. Toinen hopea ei Jonesille maistu.

- Nyt kun kansainväliset ottelut ovat ohi, meillä on vain yksi tavoite ja se on Suomen mestaruus. Tiedän että HyPo on vahva joukkue, joten meidän pitää valmistautua heihin huolella tämä viikko. Uskon että kaikki ovat valmiina ja odottavat loppuottelusarjaa. En voi puhua kaikkien puolesta, mutta olen varma, että en ole ainoa joka ei halua hopeaa kaulaan toistamiseen tällä kaudella. Toinen sija ei ole huono saavutus, mutta se ei ole sitä minkä vuoksi olemme tehneet töitä koko kauden, päättää Chandrea.

Baltian kenttien lisäksi Jones on ollut oivassa vireessä myös kotimaan parketeilla ollen joukkueensa paras korintekijä. Korisukka on viuhunut korisliigassa reilun 17 pisteen keskiarvolla ottelua kohden. Viime kevään finaalien MVP on siis iskussa kun tämän kevään loppuottelut ovat ovella.

LAT-EST-liigan All Star 2016:

Anda Eibele (TTT Riga)
Kristine Silaraja (Vega 1/Lieaja)
Chandrea Jones (Catz Lappeenranta)
Mailis Pokk (1182 Tallinn)
Zenta Melnika (TTT Riga)

Jukka Kuokkanen
12.04.2016

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy