Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

03.03.2016

Keskiviikon ottelu Peli-Karhuja vastaan sujui hieman haparoiden, mutta nyt keskittyminen on jo tiukasti tulevassa viikonvaihteessa. Riikassa Catz on lähes normaalilla kokoonpanolla. Joukkueen kapteeni Lena Reshetko otti pelituntumaa jo keskiviikkona 17 minuuttia ja osoitti olevansa hyvässä vireessä. Marianne Kalin pysyi vielä penkillä, mutta pelaa lauantaina ja sunnuntaina.

Lotta Hämäläisen lokakuussa murtunut käden veneluu on luutunut vain osittain. Varakapteeni on matkassa mukana henkisenä tukena ja häntä tuuraamaan lähtee Laura Juhola.

Laura on pelannut tämän kauden Catzin naisten kakkosjoukkueessa ja osallistunut yhteisiin harjoituksiin edustusjoukkueen kanssa. Laura on pelannut Naisten Korisliigassa aikaisemmin mm. Keravan Energia Teamissa aloittavana pelintekijänä. Nähdäänkö Laura Catzin kokoonpanossa myös kotimaisessa sarjassa riippuu kakkosjoukkueen kevään peleistä.

Lauantaina Catz kohtaa TTT Rigan klo 18 ja sunnuntaina TTT Riga juniorit klo 15.

Lauantain ottelu on nähtävissä jälkilähetyksenä internetissä lauantaina klo 22:30 ja sunnuntaina klo 12:15 TÄSTÄ

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy