Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

19.02.2016

Catz joutuu toistaiseksi pärjäämään ilman pelintekijäänsä Lotta Hämäläistä, sillä lokakuussa murtunut käsi ei ole parantunut. Tammikuun alussa käsi leikattiin. Tällä viikolla käsi kuvattiin uudelleen, jolloin paljastui, että murtuma on vain osittain luutunut.

- Kipsiä ei sentään tarvinnut uudelleen laittaa vaan kättä koristaa enää rannetuki. Rannetta voi alkaa kuntouttaa pikku hiljaa venyttelemällä. Neljän viikon päästä menen taas lääkärille kontrollikäynnille. Pelaamisesta en uskalla sanoa yhtään, onko se mahdollista enää tällä kaudella. Toivon todella, että pystyisin vielä pelaamaan loppukaudesta, kiteytti Lotta kommenttinsa.

Uutisen kuultuaan päävalmentaja Mika Haakana luonnehti Lotta Hämäläisen pelaamista.

- Tämä on todella harmillinen keskeytys Lotan loistavaan kauteen.  Lotta oli syksyllä sarjan parhaita takapelaajia. Sarjan viides sija pallonriistoissa ja ainoana kotimaisena pelaajana top kympissä.

Myös syötöissä Lotta kuuluu sarjan top kymppiin, johon mahtuu vain kolme suomalaista.

Vaikka Lotta on tilastoissakin korkealla, niin hänen suurin vahvuutensa on pelinjohto ja oikeiden pelivalintojen tekeminen.  Koripallonäkemys ja ymmärrys pelistä on 19-vuotiaalle poikkeuksellisella tasolla.   Lotta oli iso palanen joukkuetta viime vuoden mestaruuden voittamisessa, kuten myös lähes täydellisessä syyskaudessa.

Pieni sauma on vielä, että Lotta ehtii playoffeihin mukaan, mutta tärkeintä on nyt saada käsi täyteen kuntoon tulevaisuutta varten.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy