Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

10.02.2016

Voitokas Liepãjan matka lisäsi Catzin potilaiden määrää, kun Marianne Kalin satutti vasemman nilkkansa. Kalinin tapaturman seurauksena kolme Catzin pelaajaa on nyt pois vahvuudesta loukkaantumisen takia.
- Satutin jalkani kolmannen erän puolivaiheilla astuessani jonkun toisen pelaajan jalan päälle. Tilannetta en itsekään kunnolla muista, sillä kipu tuli vasta jälkikäteen. Yksi nivelside on osittain revennyt ja huilia on noin 4 viikkoa, kuvailee Marianne Kalin tapahtunutta.

Catzin päävalmentaja Mika Haakana analysoi Marianne Kalinin pelaamista ja hänen loukkaantumisensa vaikutusta:
- Martsu on pelannut viimeiset 3 kuukautta hienoa koripalloa molemmissa päissä kenttää. Joukkuepuolustuksessa hänen panoksensa on ollut todella iso läpi kauden ja Lenan poissa ollessa hän teki Huimaa vastaan 12 pistettä 75 % tarkkuudella. Lauantaina Liepãjaa vastaan kasassa oli jo 10 pinnaa 100 % tarkkuudella, kun valitettava loukkaantuminen tapahtui.  Välillä unohtuu, että puhutaan vasta 18-vuotiaasta pelaajasta.  Pitää myös todeta, että kun Kalin loukkaantui, niin Ida Myllyoja nousi hienosti paikkaamaan ja tästähän joukkueurheilussa on kyse. Loukkaantumiset ovat ikäviä, mutta kuuluvat peliin.

Lena Reshetkon ja Marianne Kalinin paluuta kentälle on vaikea ennustaa. Lotta Hämäläisellä on kontrolli ensi viikolla ja sitten tiedämme, mikä on hänen paluuaikataulu. Olemme voittaneet runkosarjan korisliigassa ja olemme hyvissä asemissa myös Baltiassa suoran välieräpaikan suhteen, joten emme ota mitään riskejä loukkaantumisten suhteen.  

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy