Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

14.12.2015

Jari Sillanpään 20-vuotis juhlakiertue pysähtyy Lappeenrannan urheilutalolle torstaina 17. joulukuuta. Yleisölle ovet avataan kello 18. Tangokuningas Jukka Hallikainen ja tangokuningatar Maria Tyyster nousevat lavalle kello 18:30. Illan pääesiintyjän osuus alkaa kello 20. Esiintyjän vaihtuessa on aina tauko, jonka aikana on mahdollisuus nauttia kahvitarjoilusta suolaisen tai makean kera. Konsertissa ei ole anniskelua.

Urheilutalon konsertissa käytännön järjestelyistä vastaa naisten koripalloseura Catz. Catz vastaa palloiluhallin kunnostamisesta konserttitilaksi, järjestyksen valvonnasta, väliaikatarjoilusta ja naulakkopalvelusta. Konserttitapahtumassa työskentely on osa koko seuran varainkeruuta. Viihtyvyyden takaamiseksi konserttiyleisön on syytä huomioida muutamia käytännön asioita. Urheilutalon piha-alueelle ei voi pysäköidä autoja, josta johtuen lähialueella asuvien kannattaa jättää auto kotiin. Katsomo muodostuu urheilutalon kiinteistä katsomoista ja irtotuoleista lattiatasolla. Ainoastaan ryhmille on varattu paikat istumapaikkaan merkityillä lapuilla. Katsomoviihtyvyyden takia päällysvaatteet jätetään vartioituun naulakkoon. Naulakkomaksu on 2 euroa. Sisäänkäynti tapahtuu keskustasta katsottuna toisesta ja kolmannesta ovesta. Ensimmäinen ovi on varattu lipun ovelta ostaville ja talkooväelle.

Konserttiin on sunnuntaihin mennessä myyty 1600 lippua. Ovelta tapahtuvassa myynnissä on 80 lippua kylkiäisenä Sillanpää-huivi. Lipun hinta on 50 euroa.

Väliaikamyynti tapahtuu kahdesta kiinteästä kahviosta ylätasanteella ja kahdesta lattiatasolla olevasta myyntipisteestä. Palvelun nopeuttamiseksi eri palvelupisteissä järjestäjät toivovat mahdollisimman käypäistä rahaa. Kortilla maksaminen ei ole mahdollista.

Sillanpään juhlakiertue torstaina 17.12.2015 klo 18:30

- ovet avataan klo 18:00

- sisäänkäynti 2. ja 3. ovi keskustasta katsottuna

- lipunostajat 1. ovi keskustasta katsottuna

- ohjelma alkaa klo 18:30

- vain ryhmille merkityt paikat

- tarjoilu- ym. maksut käteisellä

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy