Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

18.11.2015

Koripalloilevat sisarukset Dionne ja Michael Pounds ovat jo kolmannen kerran haastaneet koripallon naisten ja miesten pääsarjaseurat auttamaan vähävaraisia perheitä. Nyt haaste on lähtenyt myös salibandy- ja lentopalloseuroille.

Ympäri Suomea on perheitä, joilla on taloudellisesti hyvin tiukkaa. Joulu on aikaa, jolloin tämä konkretisoituu ja me kaikki varmasti haluaisimme olla avuksi, totesi Dionne Pounds ensimmäisessä haasteessa vuonna 2013 jolloin Didi kuului Catzin vahvuuteen. Tulevana sunnuntaina Didi on myös paikalla, mutta nyt Tapiolan Hongan riveissä.

Naisten koripalloseura Catz on alusta alkaen vastannut haasteeseen järjestämällä joululahjakeräyksen lappeenrantalaisten vähävaraisten perheiden auttamiseksi. Tänä vuonna joululahjoja otetaan vastaan ensimmäisenä adventtina 29. marraskuuta pelattavassa ottelussa Catz – Tapiolan Honka. Ottelu alkaa klo 17.

Toivomme, että otteluun tuotaisiin valmiiksi paketoitu lahja ja erillisellä lapulla tieto, onko lahja pojalle vai tytölle ja mitä paketti sisältää. Näin lahja voidaan parhaiten toimittaa oikealle vastaanottajalle. Tänä vuonna lahjat toimitetaan perille Lappeenrannan ja Sammonlahden seurakuntien kautta.

 

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy