Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

23.10.2015

Catzin vuosikokouksessa torstai-iltana jäi puheenjohtajan ja hallituksen uusien jäsenten valinta jatkokokoukseen, joka pidetään seuran toimistolla keskiviikkona 4.11. klo 17.

Puheenjohtajan ollessa erovuoroinen ilmoitti nykyinen puheenjohtaja Eeva-Liisa Marttinen, että hän ei ole enää käytettävissä puheenjohtajana. Koska kokouksella ei ollut käytettävissä yhtään ehdokasta puheenjohtajaksi päätettiin valinta siirtää jatkokokoukseen.

Hallituksesta oli erovuorossa Riikka Värtö ja keväällä hallitustyöskentelyn jättänyt Katja-Maj Riikonen. Työkiireiden takia varapuheenjohtaja Aki Lottonen on ilmoittanut jättävänsä hallituksen.
Hallituksessa jatkavat Reija Asikainen ja Päivi Karjalainen. Valmiudesta tulla hallitukseen uusina jäseninä ovat ilmoittaneet Marika Lindberg ja Mika Selonen. Riikka Värtöä ehdotettiin jatkamaan Lottosen jäljellä oleva yksi kausi, mutta hän ei ilmoittanut kantaansa. Puuttumaan jäi yksi hallituksen jäsen.
Päätös uusista jäsenistä tehdään jatkokokouksessa puheenjohtajan valinnan jälkeen.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy