Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

22.09.2015

Chandrea Jones palaa Catziin

Naisten Korisliigan hallitseva mestari ja tulevalla kaudella myös kansainvälisille parketeille suuntaava Catz on solminut sopimuksen jo kahdesti aiemmin seurassa pelanneen laiturin, Chandrea Jonesin kanssa. Tällä haavaa kotimaassaan lomaileva Jones liittyy kissajoukkueeseen lokakuun lopussa ja on näin ollen edustuskelpoinen sekä koti- että ulkomaan kilpailuissa. Catz-luotsi Mika Haakana ei yrittänytkään salata tyytyväisyyttään.
 
- Loistojuttu kaikkiaan. Chandrea on loistava persoona ja erittäin hyvä pelaaja. Uskon, että saamme kasaan oikein hyvän kokonaisuuden. Taustaryhmällemme kuuluu iso kiitos siitä, että Chandrean paluu mahdollistui.
 
27-vuotiaan Jonesin edelliset vierailut lappeenrantalaisseurassa ovat olleet menestyksekkäitä ja päättyneet kultajuhliin. Kannattajien suuressa suosiossa oleva pallotaituri on yhtälailla kotonaan niin vastustajan kuin omankin korin läheisyydessä, siitä osoituksena viime kauden ottelukohtaiset keskiarvotilastot: (17.9 pistettä/2.7 syöttöä/7.2 levypalloa). Plus-miinustilastossa Jones oli liigan kuudenneksi paras ja joukkuetovereista hänen edelleen kiilasivat vain viime kauden jälkeen syrjään astunut kapteeni Alex Anderson ja Catz-ikoni Elena Reshetko.
 
- Palaan Catziin todella mielelläni, Jones kommentoi sähköpostitse. Catzin organisaatio ja fanit ovat aina ottaneet minut hyvin vastaan. Odotan innolla tulevaa kautta ja kansainvälisiä otteluita ja toivottavasti saavutamme mestaruuden molemmissa.
 
Catz aloittaa tämän kauden urakkansa perjantaina 2.10. jolloin Urheilutalolle saapuu viime vuoden hopeamitalistijoukkue Äänekosken Huima.
 
Catz-tiedotus
22.9.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy