Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

19.08.2015

Petri Jaakkola mukaan valmennustiimiin

Petri Jaakkola liittyy mukaan Catzin valmennustiimiin. Jaakkola on 37-vuotias kasvatustieteiden maisteri ja pelannut urallaan miesten Korisliigassa 303 ottelua Kouvoissa ja Katajassa.

- Oman pelaajauran jälkeen toimin vajaat neljä vuotta junioripäällikkönä Kouvolan Kouvoissa. Tämän jälkeen tie vei Joensuuhun, jossa toimin Joensuun Katajan miesten edustusjoukkueen apuvalmentajana sekä Korisliigassa että EuroChallengessa kahden kauden ajan (2012-14). Aikaisempaa kokemusta naisten koriksen parista ei ole, kertoo Jaakkola.

Päävalmentaja Mika Haakana on Jaakkolalle tuttu mies lapsuusajoilta sekä pelaajauralta. Lapsuusvuosina he asuivat samalla kadulla ja pelasivat Korisliigaa molemmat Katajan paidassa 2003-05.

- Odotan suurella innolla ja mielenkiinnolla työskentelyä Haksan ja muun valmennusjohdon kanssa. Catz on profiloitunut seurana, joka tunnetaan laadukkaasta harjoittelukulttuuristaan ja pitkäjänteisestä työstään. Haksa ja muu valmennusjohto suhtautuu työhönsä äärimmäisellä ammattitaidolla ja intohimolla, joten on ilo ja kunnia saada työskennellä heidän kanssaan, kehuu uusi apuvalmentaja.

Fysiikkavalmentajana puolestaan jatkaa tuttuun tapaan Arttu Rossi.

Jukka Kuokkanen
19.08.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy