Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

02.08.2015

Suomen 18-vuotiaat tytöt ottivat tänään niukan voiton Ukrainasta lukemin 56- 50. Ensimmäisen jakson Ukraina voitti kahdella pisteellä 13 – 11.
Toinen jakso oli Suomen 24 – 16, joka ratkaisi koko ottelun voiton, sillä seuraavat jaksot päättyivät tasatuloksiin 9 – 9 ja 12 – 12.

Suomen Marianne Kalin ja Sanna Karsten urakoivat molemmat 29 minuuttia. Karsten saalisti 13 pistettä ja otti 2 levypalloa. Kalinille merkittiin 6 pistettä ja 6 levypalloa. Eilen Kyprosta vastaan pelatussa ottelussa 14 pistettä tehnyt Veera Pirttinen jäi ilman pisteitä (0/3/1).

”Nyt on kaksi välipäivää ja sitten pelit jatkuvat sijoista 9 alaspäin. Ollaan tietenkin pettyneitä, koska ei päästy jatkosarjaan kamppailemaan mitaleista ja A-divisioonaan noususta. Nyt keskitytään vielä jäljellä oleviin otteluihin ja otetaan kaikki oppi ja ilo irti niistä” kertoi Veera Pirttinen Ukraina-ottelun jälkeen.
Saksa-ottelun koko kentän paras Marianne Kalin kertoi myös olevansa pettynyt, kun Suomi ei päässyt top kahteen ja taistelemaan parhaista sijoituksista.

FIBA:n tilastot

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy