Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

17.06.2015

Catz pelaa ensi kaudella kansainvälisillä kentillä
 
Lappeenrannan Catzin pelaaminen kansainvälisillä kentillä on varmistunut. Kissalauma pääsee mittaamaan tasoaan liigassa, jossa pelaa joukkueita Virosta ja Latviasta. Liigan virallinen nimi ei ole vielä selvillä, kun mukaan tuli myös joukkue Suomesta. Kysymys ei kuitenkaan ole Baltian liigasta, johon lappeenrantalaisjoukkuetta on viime viikkoina kovasti huhuissa viety.
 
Seuran taustavaikuttaja Tuire Karjalainen antoi eilisiltana muutaman sanasen kansainvälisille kentille menosta.
 
- 10 vuoden kotimaisen Korisliigan jälkeen tuntui siltä, että Catz voisi lähteä myös kansainvälisille parketeille. Kun löytyi sopiva sarja, joka tarjoaa varmasti myös useampia pelejä kuten tässä "Latvia-Viro" -sarjassa, niin oli helpompi lähteä mukaan kokeilemaan kv-liigaa. Tämä on hieno mahdollisuus myös Catzin pelaajille ja omille joukkueessa oleville junioreille kokea toivottavasti kovia kansainvälisiä pelejä, he ovat sen ansainneet ja nyt heillä on mahdollisuus näyttää omat taitonsa kovissa peleissä.
 
Karjalainen muistaa myös taustajoukkoja ja yleisöä, sekä antaa kehuja liiton suuntaan.
 
- Toki tämä kannustaa myös pitkään mukana olleita taustajoukkoja. Tiedossa on myös paljon kovaa työtä pelien järjestelyissä ja lisärahoituksen hankkimisessa. On kuitenkin hienoa, että koripalloliitto lähtee nyt myös naisjoukkueen tueksi omalla panoksellaan. Eikä pidä myöskään unohtaa yleisöä, jolla on nyt mahdollisuus päästä näkemään kansainvälisiä pelejä Urheilutalolla.
 
Kansainvälinen liiga alkaa tammikuussa, joka tulee tarkoittamaan sitä, että Catz tulee pelaamaan osan kevätkauden otteluistaan jo syyskaudella. Asiasta tullaan tiedottamaan vielä lisää (mm. otteluohjelma jne.) tulevaisuudessa.
 
Lisätietoa asiasta antavat:
 
Vesa Wallden, puh 044 046 5028
Tuire Karjalainen, puh 040 770 8540
 
Kissat ovat tehneet myös ensimmäiset pelaajasopimuksensa ensi kaudelle. Viime kaudella Suomen mestaruutta Korisliigassa juhlineet ja A-tytöissä hopeaa saavuttaneet Lotta Hämäläinen, Marianne Kalin ja Veera Pirttinen jatkavat kissapaidassa.
 
Jukka Kuokkanen
17.06.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy