Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Uutislistaukseen

14.06.2015

Catz on palkannut harrastekoripallokoordinaattorin. Lappeenrantalaisseurassa juniorina pelannut ja junioreita myös valmentanut Emmi Ruokonen (s. 1996) aloittaa työnsä tänä syksynä. Suomen Urheiluopistossa liikuntaneuvojan tutkinnon suorittaneen Ruokosen toimenkuvaan kuuluu lasten ja nuorten koripalloharrastuksen kehittäminen, uusien harrastusryhmien luominen sekä seuran alle kouluikäisten ryhmien toiminnasta vastaaminen.
 
- Toimin tiukasti yhteistyössä myös seuran junioreiden kanssa, kertoo sähköpostitse tavoitettu Ruokonen. Näen itseni myös jatkossa valmennustehtävissä, tarkoituksenani on hakeutua vielä tulevaisuudessa opiskelemaan liikunta-alan saralla valmennusta ja seuratoimintaa, 1-tason koripallovalmentajan koulutuksen hankkinut Ruokonen jatkaa.
 
Ruokosen ohjaajatausta harrasteurheiluun on laaja, hän kertoo tehneensä yhteistyötä niin 2-vuotiaiden kuin 80-vuotiaidenkin kanssa. Myös monenlainen muu projektilähtöinen työskentely on hänelle tuttua ja erittäin sujuvaa. Koripallon lisäksi hän on harrastanut myös yleisurheilua, sittemmin myös boulderointi (kiipeily) ja jääkiekko ovat nousseet suosikkilajien joukkoon. Tulevaa projektiaan hän odottaa suurella mielenkiinnolla.
 
- Etelä-Karjalaan takaisin muuttoa lämmittää paluu omaan vanhaan seuraan ja odotan innolla ensi kautta taas tutussa kissalaumassa, Ruokonen toteaa lopuksi.
 
Catz-tiedotus
14.06.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy