Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Uutislistaukseen

10.04.2015

A-tytöt aloittavat loppuottelu-urakkansa lauantaina
 
Lappeenrannan Catz raivasi torstaina tiensä Naisten Korisliigan finaaleihin ja saman tempun tekivät myös A-tytöt SM-sarjassa viime viikolla Espoossa. Näin ollen Catz taistelee tälläkin kaudella kahdesta Suomen mestaruudesta. Viime kaudella tytöille ripustettiin kauden päätteeksi hopeamitalit kaulaan ja värin kirkastaminen alkaa lautantaina.
 
- Naisten selätettyä PeKa suoraan kolmessa ottelussa on A-tyttöjen finaalien aika. Nopeasti tulee ensimmäinen peli ja kiireesti on siirrettävä ajatukset Helmi Capitalsiin, tuumaili A-tyttöjen päävalmentaja Marianne Koskinen torstai-iltana PeKa-ottelun jälkeen.
 
Loppuotteluissa tytöt saavat vastaansa siis Janne Hännisen luotsaaman Helmi Capitalsin, joka vieraili tovi sitten Urheilutalolla runkosarjan päätöskamppailussa. Silloin pikkukissat voittivat 59-51. Tuota voittoa ei kuitenkaan enää muistella kun loppuottelusarja käynnistyy lauantaina Urheilutalolla. Joulukuussa vierasparketilta A-tytöt saapuivat takaisin Lappeenrantaan 28-74 murskatappio niskassaan.
 
Capitals oli runkosarjassa eniten pisteitä tehnyt ja vähiten pisteitä päästänyt joukkue. Myös levypallotilastossa helsinkiläiset pitivät piikkipaikkaa. Joukkueesta löytyy yhdeksän pelaajaa jotka ovat edustaneet Suomea juniorimaajoukkueissa (Sandra KarstenSelina DockeryNina AugustinSini MäkeläNinni SalmiElla VäätänenMaria HiekkamäkiJohanna Peltonen & Ada Marjunen).
 
- Perjantaina luvassa otteluun valmistava harjoitus ja samalla luodaan yhteinen taktiikka nimivahvaan vastustajaan. Mitään ihmeellisyyksiä ei tehdä, vaan luotetaan omaan juttuumme ja yhdessä tekemiseen. Näistä peleistä on kokemusta viime kaudelta ja siinä suhteessa uskon että olemme valmiimpia tänä vuonna, totesi Koskinen.
 
Kun naisten joukkue nappasi jo hyvissä ajoin finaalipaikan, ei edustusjoukkueen nourisokaartin tarvitse rehkiä joka päivä. Naisten Korisliigan pudotuspelejeä tahkoavat Lotta HämäläinenVeera PirttinenMarianne KalinEssi Pohjonen ja Lotta-Maj Lahtinen ovat totutusti mukana loppuottelusarjassa. Naisten Korisliigasta kokemusta runkosarjan osalta omaavat myös Claudia KärnäSara Behm ja Anna Svinhufvud.
 
Kultajahti alkaa Urheilutalolla lauantaina klo 12! Tervetuloa!
 
Loppuottelusarjan otteluohjelma (Paras kolmesta):
 
11.04.2015 Catz - Helmi Capitals I
12.04.2015 Helmi Capitals I - Catz
14.04.2015 Catz - Helmi Capitals I (tarvittaessa)
 
Kohtaamiset runkosarjassa:
 
21.03.2015 Catz - Helmi Capitals I 59-51
13.12.2014 Helmi Capitals I - Catz 74-28
 
Jukka Kuokkanen
10.04.2015

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy